Social Media

Inergia Coaching

Wekelijks inspireert Inergia haar volgers via Facebook en Instagram met motiverende, positieve, uiteenzettende en grappige posts. De vormgeving van deze onderwerpen moeten natuurlijk professioneel ogen om het juiste effect te bereiken.

Facebook

Baarle Outdoor

Naast de vormgeving van de website en alle drukwerk-uitingen, creëren we tegenwoordig ook content voor de socials van Baarle Outdoor & Leisure. Periodieke acties, vacatures en andere mededelingen worden soms binnen een uur vormgegeven en gepost. Zo flexibel kan het dus zijn..

Facebook

Assulab

Ray en Dominique bieden financiële zekerheid en gemoedsrust door middel van verzekeringen en beleggingen. Dit communiceren ze in een vriendelijke en persoonlijke stijl. Dat laten we dan ook terugkomen in de vormgeving van de posts, die afgewisseld worden met foto’s van het stel.

Instagram

NIS Hout & Interieur

Klein begonnen, maar sterk aan het groeien. NIS maakt schitterende producten van hout en wil dat graag communiceren via Facebook. Wij helpen ze met de vormgeving van enkele posts per maand.

Facebook

Palton

Deze vastgoedmakelaar houdt ervan om haar klanten persoonlijk te benaderen en de hoogste service te bieden. Actief zijn op social media hoort daarbij, maar dan het liefst ook met professionele uitingen. Daar kwamen wij om de hoek.

Instagram