Giving Back

Een mooiere wereld begint bij...

Wij worden gelukkig als onze klanten blij zijn met het resultaat van onze ontwerpen. Of dat nou betalende of niet-betalende klanten zijn; wij zetten onze creatieve diensten graag in om lokale doelen te ondersteunen. Door sponsoring van onze creatieve diensten, houden deze lokale initiatieven hun bestaansrecht en wordt onze directe omgeving weer wat mooier.

Stichting
Jeugdwerk Baarle

Ieder jaar organiseert Stichting Jeugdwerk Baarle de regionaal zeer bekende “Wielerzesdaagse” (W6D). Honderden kinderen fietsen dan verschillende routes door het grensgebied met tussenstops waar spelletjes gedaan worden in competitievorm. DubbelDuck sponsort de Wielerzesdaagse door o.a. de cover van tourkrant in samenwerking met Drukkerij de Jong te verzorgen en het ter beschikking stellen van apparatuur zoals videocamera’s en fotocamera’s.

Hop over de Grens

Hét bierfestival van Baarle (en omstreken). Naast een warm hart, onze bijdrage op het evenement zelf en mond-op-mond-reclame, zorgen wij voor een informatieve website waar iedereen kan zien welke brouwers hun bieren zullen gaan presenteren.

Bloemencorso Loenhout

Al jarenlang werken wij fijn samen met Bloemencorso Loenhout om hen te ondersteunen met diverse creatieve uitingen. Graag dragen wij ook ons steentje bij aan dit fantastische evenement door middel van sponsoring in de vorm van de jaarlijkse aftermovie.

Stichting
Onderneming Baarle

De ondernemers van Baarle hebben gezamenlijk een stichting die zorgt voor zichtbaarheid, acties met o.a. Valentijn, Pasen, Midzomernacht, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Wij ondersteunen StOB met nieuwsbrieven, advertenties en actie-gerelateerde uitingen. Hierin zijn wij niet alleen creatief partner, maar ook op marketingvlak dragen wij ideeën aan.