Voltium Energy

Een nieuw product in de markt zetten op een opvallende en eigentijdse manier. Aan ons de taak om het ‘usp’ van dit type batterij (de levensduur) aan de juiste doelgroep te communiceren. Wij verzonnen de naam, de pay-off, maakten er een passend logo bij en realiseerden onder andere een website, verschillende flyers, etiketten, infobladen, beursdisplays en roll-up banners.

RAGD

Regio Adviesgroep Dussen was toe aan een nieuwe uitstraling. Een complete make-over van de bestaande stijl was het resultaat. Te beginnen bij een logo ontwerp. De kleuren, typografie en stijlelementen werden doorgetrokken in website, briefpapier, enveloppen, advertenties, flyers, gevelbelettering, verkoopmap, bedrijfsvideo en de e-mailhandtekeningen van het personeel.

Voltium Energy

Een splinternieuw merk verdient een website die recht doet aan de innovatieve producten. Voltium Energy heeft verschillende accu’s voor specifieke doelgroepen die duidelijk moesten konden worden gevonden via de website. Wij ontwierpen en bouwden deze uitgebreide website voor ze.

Billit

Billit is een online facturatieplatform dat ons gevraagd heeft om hun producten, diensten, medewerkers, updates en events via hun verschillende social media kanalen te delen. Omdat Billit internationaal opereert, maken wij de posts op in het Engels, Frans en Nederlands.

Mobility Power

Mobility Power helpt u bij het beheren van uw wagenpark van A tot Z. Wij ontwierpen voor hen een bijpassend logo!

Jumbo | 10 jaar

Het 10-jarig jubileum van Jumbo de Bresser in Baarle mocht opvallen in de regio. Wij werkten verschillende campagnes uit en realiseerden de bijhorende drukwerk en digitale uitingen. Zo waren er de Winkel&Win-weken en veranderde een krantenadvertentie in een feestvlag.

Bloemencorso 2022

Met wel 4 miljoen bloemen kleurt Bloemencorso Loenhout jaarlijks de straten van Loenhout. Ontdek hun prachtige bloemenwagens in deze promovideo!

Bakkerij Adams

Bakkerij Adams staat voor ambacht, kwaliteit en ovenverse producten. Voor deze Belgische bakker hebben wij een webshop gebouwd waarop al hun lekkernijen eenvoudig te bestellen zijn.

Overtuigd?

Zie je iets wat je bevalt? Laat het me weten en we spreken een keer af om je wensen te doorlopen.

Overtuigd?

Laat het me weten en we spreken een keer af.