DDHQ

DubbelDuck Hoofdkwartier

Wij zoeken de grens op. Letterlijk en figuurlijk. Ons kantoor vind je in de Belgische enclave Baarle-Hertog, dat omringd is door Nederland. Door deze unieke locatie, weten wij als geen ander hoe te communiceren naar Nederlanders én Belgen.

Het beste van
2 werelden

Zowel Belgische als Nederlandse bedrijven kloppen bij ons aan om, zeker in het grensgebied, de juiste vertaalslag te maken van hun creatieve vraagstuk.

Ons veelzijdig team

Benieuwd wie er achter die mooie creaties zitten? Meet the team!
In een gezellige en ontspannen sfeer maken wij graag mooie dingen.
creative director

Jeroen
Cornelissen

Oprichter en eigenaar van ons creatief bureau. Als ondernemer heeft hij al menig gat in de markt aangeboord, zorgt binnen DubbelDuck voor een fijne sfeer en een succesvolle koers. Drinkt graag koffie.

grafisch ontwerper

Jesse
Pijnenburg

Met zijn jarenlange ervaring als vormgever weet hij wel raad met je creatieve vraag. Breed inzetbaar, altijd positief en houdt graag zijn mailbox schoon, dus een vlotte reactie gegarandeerd.

social media manager

Nathalie
Schrauwen

Onze vlotte Vlaamse. Altijd klantgericht en als getalenteerd marketeer zorgt zij voor de social media content van onze klanten. Geniet van chocolade en sluit zich graag even helemaal af met een rustig deuntje.

webdesigner

Tom
Nooijens

De stille kracht achter bijna iedere website die onze studio verlaat. Houdt van lekkere rockmuziek tijdens het coderen en rijdt dagelijks 8 keer de grens over om op kantoor te komen.

Content creator

Evelien
Versmissen

Makkelijk in de omgang, een vlotte babbel en genoeg ervaring met social media maken Evelien een ideale aanvulling van ons team. Net als Nathalie en Quinty zorgt zij voor originele content voor onze social media klanten.

content creator

Quinty
Van Gorp

Nog zo’n vlotte Vlaamse. Klaar om samen met haar team de klanten van de meest gerichte social media content te voorzien. En dat alles met een brede glimlach. Het leergierige jonkie op kantoor, telefoon in de hand om de meest leuke taferelen op de gevoelige plaat vast te leggen.

What else.. ?

Heb je een idee of een vraag die je ons wil voorleggen? Plan dan gerust een vrijblijvend gesprek in bij Jeroen, Nathalie of een van de andere ducks. Natuurlijk hebben we heerlijke koffie voor je klaarstaan…

Kantoor DubbelDuck Baarle Creatief bureau plattegrond 3D reclamebureau
The Arena

Waar alle creatieve
ideeën vandaan komen.

The Cuisine

Iedere dag verse broodjes!

The Hideaway

Even relaxen...

The Loo

Hier leeft onze wc-eend

The Studio

Alle ruimte voor onze
creatieve gedachten

Nieuwsgierig eendje…

Recent in onze vijver

Geen duik in het diepe, maar een heerlijk warm bad. Dat is de vijver waar je in terecht komt als je met ons in zee gaat. Hieronder vind je een aantal projecten die wij onlangs hebben mogen realiseren voor onze klanten.

Real Estate Academy

Ook vastgoedmakelaars zijn vaste klanten op social media. Daarom kwam REA, een opleidingsinstituut voor vastgoedmakelaars, bij ons aankloppen. Wij vestigen de aandacht op de opleidingen, maar geven ook graag een blik achter de schermen en tonen de reviews om nieuwe klanten te overtuigen om deel te nemen aan hun opleidingen.

Bruna

Maandelijks verzinnen en creëren we voor de lokale Bruna nieuwe en boeiende content over hun uitgebreide assortiment aan boeken, spelletjes en kantoormateriaal. Daarnaast is deze Bruna nét dat tikkeltje persoonlijker en uitgebreider en willen ze dat ook graag laten zien aan de (online) buitenwereld.

Backx

Een professionele uitstraling was voor dit familiebedrijf heel belangrijk. Daarom schakelde Backx ons in voor het beheren van hun social media kanalen. Met onder andere video’s, afbeeldingen en reviews krijgt hun online doelgroep een mooi overzicht van wat het bedrijf allemaal in petto heeft.