DDHQ

DubbelDuck Hoofdkwartier

Wij zoeken de grens op. Letterlijk en figuurlijk. Ons kantoor vind je in de Belgische enclave Baarle-Hertog, dat omringd is door Nederland. Door deze unieke locatie, weten wij als geen ander hoe te communiceren naar Nederlanders én Belgen.

Het beste van
2 werelden

Zowel Belgische als Nederlandse bedrijven kloppen bij ons aan om, zeker in het grensgebied, de juiste vertaalslag te maken van hun creatieve vraagstuk.

Ons veelzijdig team

Benieuwd wie er achter die mooie creaties zitten? Meet the team!
In een gezellige en ontspannen sfeer maken wij graag mooie dingen.
creative director

Jeroen
Cornelissen

Oprichter en eigenaar van ons creatief bureau. Als ondernemer heeft hij al menig gat in de markt aangeboord, zorgt binnen DubbelDuck voor een fijne sfeer en een succesvolle koers. Drinkt graag koffie.

grafisch ontwerper

Jesse
Pijnenburg

Met zijn jarenlange ervaring als vormgever weet hij wel raad met je creatieve vraag. Breed inzetbaar, altijd positief en houdt graag zijn mailbox schoon, dus een vlotte reactie gegarandeerd.

social media manager

Nathalie
Schrauwen

Onze vlotte Vlaamse. Altijd klantgericht en als getalenteerd marketeer zorgt zij voor de social media content van onze klanten. Geniet van chocolade en sluit zich graag even helemaal af met een rustig deuntje.

webdesigner

Tom
Nooijens

De stille kracht achter bijna iedere website die onze studio verlaat. Houdt van lekkere rockmuziek tijdens het coderen en rijdt dagelijks 8 keer de grens over om op kantoor te komen.

Office manager

Myriam
Gulickx

Ons manusje van alles. Administratief ga je ze niet snel beter vinden. Helpt waar nodig en steekt graag de handen uit de mouwen. Kent iedereen in het dorp en wordt geregeld op menig terras gespot.

content creator

Meike
de Jong

Een nieuw gezicht binnen DubbelDuck dat voor evenwicht zorgt. Deze content creator helpt Nathalie met onze social media klanten en zorgt ervoor dat de dames en Hollanders weer op gelijke hoogte staan met de heren en Belgen.

What else.. ?

Heb je een idee of een vraag die je ons wil voorleggen? Plan dan gerust een vrijblijvend gesprek in bij Jeroen, Nathalie of een van de andere ducks. Natuurlijk hebben we heerlijke koffie voor je klaarstaan…

Kantoor DubbelDuck Baarle Creatief bureau plattegrond 3D reclamebureau
The Arena

Waar alle creatieve
ideeën vandaan komen.

The Cuisine

Iedere dag verse broodjes!

The Hideaway

Even relaxen...

The Loo

Hier leeft onze wc-eend

The Studio

Alle ruimte voor onze
creatieve gedachten

Nieuwsgierig eendje…

Recent in onze vijver

Geen duik in het diepe, maar een heerlijk warm bad. Dat is de vijver waar je in terecht komt als je met ons in zee gaat. Hieronder vind je een aantal projecten die wij onlangs hebben mogen realiseren voor onze klanten.

Het Smokkelbroodje

Eén van onze allereerste klanten die nog steeds veel via social media meldt. Van meldingen over de openingstijden, tot het broodje van de maand. Nadat we samen de content hebben bepaald, gaan wij aan de slag met de visuals.

Intrastijl

Een typisch voorbeeld hoe een familiebedrijf groots kan zijn in het tonen van hun projecten. Goede foto’s en video’s worden door ons versterkt met passende teksten , linkjes en de juiste zoekwoorden.

CH Notarissen

Een van de weinige notarissen die zich laat zien op social media. In overleg met de klant wordt de content bepaald en per onderwerp zorgen wij voor een duidelijke titel en een bijpassende visual.