Voltium Energy

Een splinternieuw merk verdient een website die recht doet aan de innovatieve producten. Voltium Energy heeft verschillende accu’s voor specifieke doelgroepen die duidelijk moesten konden worden gevonden via de website. Wij ontwierpen en bouwden deze uitgebreide website voor ze.

Den Engel

De website van Den Engel was al weer een jaar of vier oud en was toe aan vervanging. Deze kans grepen wij aan om naast een nieuwe look ook de ‘user experience’ te verbeteren door bezoekers gelijk een keuze te kunnen laten maken op de home.

Mapeco

Mapeco is dé leverancier van bouwgereedschap in de Kempen, Antwerpen en regio Vilvoorde. Met vier winkels én een webshop richten ze zich op de vakman in de bouwsector, van schrijnwerker tot koeltechnieker. Mapeco beschikt over meer dan 300 topmerken in hun uitgebreid assortiment.

Focus Solutions

Een bedrijf dat internationale merken aantrekt vanwege hun kennis omtrent het brouwen van gespecialiseerde dranken. De website moest dan ook in het Engels gebouwd worden en duidelijk maken wat voor diensten zij aanbieden.

Baarle Outdoor

Baarle Outdoor organiseert voor jou met veel enthousiasme een onvergetelijke dag met een programma op maat! Of je nu actief, recreatief, creatief of cultureel bezig wilt zijn, bij Baarle Outdoor maken ze het iedereen naar hun zin. Go check it out!

Wijze Blik

WijzeBlik is een partij die u ondersteunt bij schade en verzekeringen. Zij checken uw verzekeringen en voorzien u van kennis om de juiste risico’s af te dichten. Bij schade helpen wij u om het schadebedrag te optimaliseren, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

RAGD

In stijl met de huisstijl die wij creëerden is ook de website van Regio Advies Groep Dussen ontworpen en gebouwd. De inhoud van de oude website is aangevuld met actuele thema’s, de bedrijfsvideo is geïntegreerd en het team is weer uitgebreid in beeld gebracht.

Trimsalon de Hofstede

De aanpak van Trimsalon de Hofstede is gebaseerd op persoonlijke aandacht voor huisdier én baas. Eigenaresse Femke Tuijtelaars is gespecialiseerd in vachtverzorging van honden, katten en konijnen. Uw geliefde viervoeter is daarmee in zorgzame handen.

Bakkerij Adams

Bakkerij Adams staat voor ambacht, kwaliteit en ovenverse producten. Voor deze Belgische bakker hebben wij een webshop gebouwd waarop al hun lekkernijen eenvoudig te bestellen zijn.

Fysiko

FysiKo is een jong team van dynamische, vooruitstrevende fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisatie en een voedingsconsulent waarvoor wij een nieuwe, verfrissende website hebben mogen realiseren.

Monsieur Vélo

Voor Monsieur Vélo, opgericht door Thomas Mariën-Bouwens, een fietsspecialist in hart en nieren, maakten we deze website. Bij hen ontmoeten passie, vakmanschap en high-end mogelijkheden elkaar. En dat vertaalt zich in hun website!

Het Smokkelbroodje

Welk broodje kies je vandaag? Door de ruim 120 smakelijke foto’s die wij maakten en een snelle weergave op hun vernieuwde website, is die keuze een stuk makkelijker geworden. Er is zelfs een sectie gereserveerd voor de maaltijden van De Smokkelkeuken.

Overtuigd?

Zie je iets wat je bevalt? Laat het me weten en we spreken een keer af om je wensen te doorlopen.

Overtuigd?

Laat het me weten en we spreken een keer af.