Billit

Billit is een online facturatieplatform dat ons gevraagd heeft om hun producten, diensten, medewerkers, updates en events via hun verschillende social media kanalen te delen. Omdat Billit internationaal opereert, maken wij de posts op in het Engels, Frans en Nederlands.

Inergia

Eén van onze allereerste klanten die buiten haar praktijk ook graag waardevolle content deelt op haar social media kanalen. Wekelijks inspireren de kanalen van Inergia de verschillende doelgroepen met motiverende, positieve en diepgaande posts. De visuals voor deze onderwerpen voorzien we dan weer van een leuke portie humor en vooral herkenbaarheid om het juiste effect te bereiken.

Intrastijl

Een typisch voorbeeld van hoe een bedrijf dat gerund wordt door man en vrouw groots kan zijn in het tonen van hun projecten. Goede foto’s en video’s worden door ons versterkt met passende teksten, de nodige linkjes en de juiste zoekwoorden.

Het Smokkelbroodje

Een lokale broodjeszaak die in een grote regio rondom Baarle-Hertog ondertussen bekend staat voor z’n lekkere broodjes. Van de melding van de juiste openingstijden, broodjes van de maand en winacties, voor deze klant hebben we content in overvloed. Nadat we samen met de klant bepalen wat we wekelijks laten verschijnen, gaan we aan de slag met de visuals opgemaakt in hun huisstijl.

CH Notarissen

Een notariskantoor dat zichzelf wil laten zien op social media, maar vooral de medemens wil informeren over de nieuwigheden in de Belgische wetgeving. In overleg met de klant worden de onderwerpen bepaald op basis van de actualiteit en per onderwerp zorgen wij voor een duidelijke titel, een bijpassende visual en vooral een correcte, maar leuk om te lezen, uitleg.

Jumbo

Wij ondersteunen Jumbo Bart & Katja De Bresser (Baarle-Nassau) bij het opmaken van hun social media posts. We werken voor hen jaarlijks een aantal campagnes uit die we dan ondersteunen met een bijpassend aantal social media posts. Naast onze campagnes plaatst Jumbo ook nog zelf een aantal social media posts, om zo de klanten alle informatie te kunnen meegeven.

Tomeco

Wij helpen deze groep van teeltlocaties met hun inplannen van hun posts en het beheren van hun social media kanalen. Foto’s en videomateriaal worden aangeleverd door de verschillende locaties en de posts worden door ons uitgeschreven, ingepland en opgevolgd.

Woestenborghs

De bouw eens extra in de kijker! Wij gaan op pad voor fotografie en videografie van hun verschillende bouwprojecten en zorgen voor een afwisselend beeld voor en achter de schermen van dit familiebedrijf.

Backx

Een professionele uitstraling was voor dit familiebedrijf heel belangrijk. Daarom schakelde Backx ons in voor het beheren van hun social media kanalen. Met onder andere video’s, afbeeldingen en reviews krijgt hun online doelgroep een mooi overzicht van wat het bedrijf allemaal in petto heeft.

Bruna

Maandelijks verzinnen en creëren we voor de lokale Bruna nieuwe en boeiende content over hun uitgebreide assortiment aan boeken, spelletjes en kantoormateriaal. Daarnaast is deze Bruna nét dat tikkeltje persoonlijker en uitgebreider en willen ze dat ook graag laten zien aan de (online) buitenwereld.

Real Estate Academy

Ook vastgoedmakelaars zijn vaste klanten op social media. Daarom kwam REA, een opleidingsinstituut voor vastgoedmakelaars, bij ons aankloppen. Wij vestigen de aandacht op de opleidingen, maar geven ook graag een blik achter de schermen en tonen de reviews om nieuwe klanten te overtuigen om deel te nemen aan hun opleidingen.

Overtuigd?

Zie je iets wat je bevalt? Laat het me weten en we spreken een keer af om je wensen te doorlopen.

Overtuigd?

Laat het me weten en we spreken een keer af.