Billit

Billit is een online facturatieplatform dat ons heeft gevraagd om hun diensten, medewerkers, updates en events via social media te delen. Omdat Billit internationaal opereert, maken wij de posts in het Engels, Duits en Nederlands.

Nobel Flooring

Social media is een uitstekend medium om je projecten te tonen om naamsbekendheid te krijgen. Nobel Flooring is daar een goed voorbeeld van. Voor hen gebruiken we vaak foto’s die hun producten tonen.

Inergia

Wekelijks inspireert Inergia haar volgers via Facebook en Instagram met motiverende, positieve, uiteenzettende en grappige posts. De vormgeving van deze onderwerpen moeten natuurlijk professioneel ogen om het juiste effect te bereiken.

Intrastijl

Een typisch voorbeeld hoe een familiebedrijf groots kan zijn in het tonen van hun projecten. Goede foto’s en video’s worden door ons versterkt met passende teksten , linkjes en de juiste zoekwoorden.

Het Smokkelbroodje

Eén van onze allereerste klanten die nog steeds veel via social media meldt. Van meldingen over de openingstijden, tot het broodje van de maand. Nadat we samen de content hebben bepaald, gaan wij aan de slag met de visuals.

CH Notarissen

Een van de weinige notarissen die zich laat zien op social media. In overleg met de klant wordt de content bepaald en per onderwerp zorgen wij voor een duidelijke titel en een bijpassende visual.

Overtuigd?

Zie je iets wat je bevalt? Laat het me weten en we spreken een keer af om je wensen te doorlopen.

Overtuigd?

Laat het me weten en we spreken een keer af.