Voltium Energy

Een nieuw product in de markt zetten op een opvallende en eigentijdse manier. Aan ons de taak om het ‘usp’ van dit type batterij (de levensduur) aan de juiste doelgroep te communiceren. Wij verzonnen de naam, de pay-off, maakten er een passend logo bij en realiseerden onder andere een website, verschillende flyers, etiketten, infobladen, beursdisplays en roll-up banners.

RAGD

Regio Adviesgroep Dussen was toe aan een nieuwe uitstraling. Een complete make-over van de bestaande stijl was het resultaat. Te beginnen bij een logo ontwerp. De kleuren, typografie en stijlelementen werden doorgetrokken in website, briefpapier, enveloppen, advertenties, flyers, gevelbelettering, verkoopmap, bedrijfsvideo en de e-mailhandtekeningen van het personeel.

Jumbo | 10 jaar

Het 10-jarig jubileum van Jumbo de Bresser in Baarle mocht opvallen in de regio. Wij werkten verschillende campagnes uit en realiseerden de bijhorende drukwerk en digitale uitingen. Zo waren er de Winkel&Win-weken en veranderde een krantenadvertentie in een feestvlag.

Van Baarle Makelaardij

Van Baarle Makelaardij, voorheen bekend als MYN makelaars, heeft ons gevraagd om de naamsverandering in goede banen te leiden. Met een duidelijke wens in kleurstelling, hebben wij een professionele uitstraling gerealiseerd die aansluit op de gewenste doelgroep. Logo, introductieflyer, nieuwsbrief, verkoopborden, en nog vele andere uitingen.

Overtuigd?

Zie je iets wat je bevalt? Laat het me weten en we spreken een keer af om je wensen te doorlopen.

Overtuigd?

Laat het me weten en we spreken een keer af.