Ontwerp

MYN Makelaars Krant

Een makelaarskantoor op de grens die je alles kunnen vertellen en helpen bij het zoeken van een geschikte woning aan beide kanten van de lijn. Daarin is MYN Makelaars onderscheidend. Dat mag in de krant!

EuroRent Brochure

Voor een efficiënte bestrijding van stof in de bouw en/of industrie, gebruik je een nevelkanon. De vernevelingsmachines van EuroRent Machineverhuur produceren een mistgordijn van microdruppels waardoor stofdeeltjes uit de lucht worden geabsorbeerd. Perfect voor stofbestrijding op open terreinen of in gesloten ruimtes. Dat geeft je stof tot nadenken!

LION Container Catalogus

Lion is martkleider op het gebied van trainingsproducten voor brandweer en hulpverleners. Wij goten hun aanbod aan containers in een catalogus, waarbij we de lijn van hun huisstijl doortrokken. Een toepasselijke bijhorende druktechniek zorgde voor een stijlvol eindresultaat.

Mobility Power Logo

Mobility Power helpt u bij het beheren van uw wagenpark van A tot Z. Wij ontwierpen voor hen een bijpassend logo!

Bakkerij Adams Receptenboek

Voor Bakkerij Adams, een lokale bakker, hebben we dit receptenboek ontworpen. Boordevol alle geheimen van een goede bakker…

HeerenBoeren Logo

Heerenboeren is een sfeervolle en authentieke locatie om uw feest te vieren. Dit betreft een gerenoveerde Vlaamse schuur en graag hadden zij deze authenciteit ook overgebracht binnen hun logo. Et voila!

Palton Flyer

Palton is een erkend vastgoedmakelaar uit Zoersel. Voor hen maakten we een flyer om hun diensten en mogelijkheden weer te geven, zodat zij deze konden bedelen en zo hun bekendheid konden vergroten.