Websites

WijzeBlik

WijzeBlik is een partij die u ondersteunt bij schade en verzekeringen. Zij checken uw verzekeringen en voorzien u van kennis om de juiste risico’s af te dichten. Bij schade helpen wij u om het schadebedrag te optimaliseren, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Bekijk de website

Land van Mark & Merkske

Het Land van Mark & Merkske is een toeristisch samenwerkingsverband, opgezet door de stad Hoogstraten en de gemeenten Merksplas en Baarle-Hertog/Nassau. Dus hou je van de natuur, grenzen aftasten en heerlijke streekproducten? Geniet van het Land van Mark & Merkske.

Bekijk de website

Mapeco

Mapeco is dé leverancier van bouwgereedschap in de Kempen, Antwerpen en regio Vilvoorde. Met vier winkels én een webshop richten ze zich op de vakman in de bouwsector, van schrijnwerker tot koeltechnieker. Mapeco beschikt over meer dan 300 topmerken in hun uitgebreid assortiment.

Bekijk de website

Trimsalon de Hofstede

De aanpak van Trimsalon de Hofstede is gebaseerd op persoonlijke aandacht voor huisdier én baas. Eigenaresse Femke Tuijtelaars is gespecialiseerd in vachtverzorging van honden, katten en konijnen. Uw geliefde viervoeter is daarmee in zorgzame handen.

Bekijk de website

Garage Adams

Reeds 25 jaar helpen vakkundige garagisten u graag verder met carrosserie, schadegevallen, het onderhoud en de aankoop/verkoop van uw wagen van alle merken. Een dynamisch team staat graag voor u klaar met een persoonlijke service en oog voor kwaliteit op de eerste plaats.

Bekijk de website

Bakkerij Adams

Bakkerij Adams staat voor ambacht, kwaliteit en ovenverse producten. Voor deze Belgische bakker hebben wij een webshop gebouwd waarop al hun lekkernijen eenvoudig te bestellen zijn.

Bekijk de website

Fysiko

FysiKo is een jong team van dynamische, vooruitstrevende fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisatie en een voedingsconsulent waarvoor wij een nieuwe, verfrissende website hebben mogen realiseren.

Bekijk de website

Monsieur Vélo

Voor Monsieur Vélo, opgericht door Thomas Mariën-Bouwens, een fietsspecialist in hart en nieren, maakten we deze website. Bij hen ontmoeten passie, vakmanschap en high-end mogelijkheden elkaar. En dat vertaalt zich in hun website!

Bekijk de website

Archimo

archiMO architecten, residentiële architectuur op maat ontworpen. Website gemaakt voor een architectebureau, met vestigingen in Tessenderlo en Wuustwezel, waarbij persoonlijke aanpak centraal staat.

Bekijk de website

Smokkelkeuken

Smokkelkeuken maakt versbereide maaltijden, waarbij je zelf kan kiezen uit meer dan 20 verschillende gerechten en zo je eigen maaltijd kan samenstellen. Voor hen ontwierpen we een bijpassende website om te bestellen.

Bekijk de website

Baarle Outdoor

Baarle Outdoor organiseert voor jou met veel enthousiasme een onvergetelijke dag met een programma op maat! Of je nu actief, recreatief, creatief of cultureel bezig wilt zijn, bij Baarle Outdoor maken ze het iedereen naar hun zin. Go check it out!

Bekijk de website