Hoe verbeter ik mijn software voor mijn gebruikers?

Door de juiste keuzes te maken.


Door de juiste keuzes te maken in vormgeving en positionering, verbeter je je User Interface (UI) en daarmee de beleving van de gebruiker ofwel de User Experience (UX). Je kunt hier zo ver in gaan als je wil en de term UX/UI tot een specialisatie maken waarbij je continu aan het testen bent wat de beste resultaten haalt.

Algemene kennis

Veel van de aspecten van UX/UI komen standaard terug in design. Een doordacht design houdt rekening met de doelgroep.

Toegankelijk

Om deze dienst toegankelijk te houden, gaan wij niet uren testen of een groene knop beter werkt dan een blauwe.. wij gaan uit van onze ervaring en bekende feiten.

Oordeel zelf


Ben je op zoek naar een verbetering in het design van je User Interface van je software / app of andere uiting, laat ons dan een keer meekijken. Wij kijken vanuit onze kennis naar het design en helpen je graag om dit naar een hoger niveau te brengen. Voor LION mochten we dit al eens doen bij de software die zij gebruiken. Bekijk de vormgeving voor- en na onze ingreep en oordeel zelf. Schuif de groene lijn naar rechts om de oorspronkelijke vormgeving te bekijken en schuif hem naar links om de vernieuwde vormgeving te bekijken.

UX UI design User Interface User Experience software app scherm verbetering vormgeving UX UI design User Interface User Experience software app scherm verbetering vormgeving

Heeft jouw softwareook een betere look nodig?


Laat het ons weten