"Geen tijd voor uw social media? Wij helpen!"

Social media content is niet altijd even makkelijk om zelf te verzinnen. Wij zijn een social media bedrijf dat helpt met uw content. Professionele teksten en vormgeving helpen uw merk, dienst of product op Facebook, Instagram en indien gewenst op LinkedIn. Als u denkt: Ik zoek iemand die mijn social media kan beheren, dan bent u bij DubbelDuck op het juiste adres. Wij zijn experts in het verzinnen en creëren van content voor op verschillende platforms.

Professioneel in beeld


U merkt dat steeds meer bedrijven om u heen professioneel te vinden zijn op social media. Dat is ook wat u wil, maar wát zet u er dan op, hoe krijg ik dat professioneel en waar haalt u de tijd vandaan die erin gaat zitten? Wij lossen dat probleem graag voor u op door ons in uw onderneming te verdiepen, af te stemmen wat uw wensen zijn en vervolgens content te maken die u op de kaart zet.

Online strategie

Alles staat of valt met een goede eerste brainstorm. We bepalen samen uw doelgroep en het doel van een online aanwezigheid en creëren een plan van aanpak. 

Contentplan

Maandelijks ontvangt u een voorstel van de onderwerpen waarover geschreven zal worden. Aan u om uw akkoord of aanpassingen door te geven, aan ons de puntjes op de ‘i’ te zetten. 

Content is King


Soms is het lastig om te bepalen wát te plaatsen op social media? Wij kunnen u als geen ander hierin helpen. Een gevarieerd programma aan reclame zorgt ervoor dat potentiële klanten het complete plaatje te zien krijgen. Dit zorgt ervoor dat mensen minder snel uitgekeken zijn op je berichten en meer vertrouwen krijgen in je onderneming. De juiste content is dus heel belangrijk.

Uitvoering

Na het goedkeuren van de planning en de onderwerpen, gaan wij aan de slag met de uitvoering. Wij zorgen voor professionele designs met pakkende teksten die we volgens planning publiceren.

Adverteren

Uw boodschap richten aan een heel specifieke doelgroep? Dat kan met gerichte advertenties. We bepalen voor elke social media advertentie de doelstelling en lanceren de boodschap op het juiste moment. Het resultaat is te meten.

Probeer het ook en zie wat het u oplevert.


Mail ons